Bankopojištění - Řepová, Zuzana (2013)
Tato bakalářská práce se předně zaměřuje na bankopojištění jako stále stoupající trend současného finančního světa. Především se zabývá bankopojištěním na území České republiky. Kromě obecného pohledu nabízí tato práce i analýzu konkrétní bankopojistné spolupráce s orientací na specifický produkt bankopojištění - jednorázové investiční životní pojištění.