Bankopojištění - Řepová, Zuzana; Ducháčková, Eva, 1958-; Červenková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se předně zaměřuje na bankopojištění jako stále stoupající trend současného finančního světa. Především se zabývá bankopojištěním na území České republiky. Kromě obecného pohledu nabízí tato práce i analýzu konkrétní bankopojistné spolupráce s orientací na specifický produkt bankopojištění - jednorázové investiční životní pojištění.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses