Strategická analýza podniku - Tomášková, Petra (2013)
Tématem této diplomové práce je strategická analýza podniku. Práce je rozdělena do dvou částí. Teoreticko-metodologická část popisuje vybrané metody externí a interní analýzy. Praktická část práce je zaměřena na aplikaci analýz na podnik a na základě výsledků jsou formulována doporučení a nástin strategie pro podnik