Strategická analýza podniku - Tomášková, Petra; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Harantová, Monika (2013)
Tématem této diplomové práce je strategická analýza podniku. Práce je rozdělena do dvou částí. Teoreticko-metodologická část popisuje vybrané metody externí a interní analýzy. Praktická část práce je zaměřena na aplikaci analýz na podnik a na základě výsledků jsou formulována doporučení a nástin strategie pro podnik
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses