Financování animačních projektů v památkách prostřednictvím zdrojů EU - Schwarzová, Eva; Dianová, Markéta; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce si klade za cíl vytvořit ucelený soubor potřebný k sestavení žádosti o dotace z prostředků Evropské unie na animační projekt v kultuře. Tento soubor vytváří jednak teoretickou částí, ve které popisuje možnosti dotací, o které se může kulturní projekt ucházet v rámci fondů Evropské unie, ale také praktickou částí, ve které shrnuje veškeré poznatky z praxe o realizaci projektu a na konkrétním projektu demonstruje postup při žádání o zmíněnou finanční podporu. Výstupem práce je zjednodušení postupu podávání žádosti, jak pro nezkušené žadatele, tak pro ty, kterým již byla v minulosti žádost z jakéhokoli důvodu zamítnuta.
Vedoucí práce: Markéta Dianová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses