Vliv finanční krize na bankovní systém České republiky a USA v letech 2007-2010 - Odložilová, Andrea; Hřebík, Tomáš, 1979-; Ježek, Tomáš, 1940-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Globální finanční krize výrazně zasáhla finanční sektor mnoha států. Tato bakalářská práce zkoumá dopady krize na bankovní sektor České republiky a Spojených států amerických. Cílem mé práce je vysvětlit, proč finanční krize americký bankovní sektor zasáhla velmi silně a český naopak téměř nezasáhla. K analýze jsem využila indikátory finanční stability. V práci také analyzuji, jaký vliv měla krize na akciové trhy.
Vedoucí práce: Tomáš Hřebík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses