Komunikace s médii a publicita neziskové organizace - Bradáčová, Lenka (2013)
Tato práce se zabývá problematikou komunikace neziskových organizací s médii. Teoreticko-metodologická část práce seznamuje se základními pojmy a definicemi z oblasti neziskových organizací, komunikace, public relations a to vše s využitím pro neziskové organizace. V praktické části následuje vypracování analýzy komunikační strategie s návrhy vhodných forem publicity a propagace pro neziskovou organizaci. Zkoumanou neziskovou organizací jsou Chaloupky Velké Meziříčí