Komunikace s médii a publicita neziskové organizace - Bradáčová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976-; Audy, Jana (2013)
Tato práce se zabývá problematikou komunikace neziskových organizací s médii. Teoreticko-metodologická část práce seznamuje se základními pojmy a definicemi z oblasti neziskových organizací, komunikace, public relations a to vše s využitím pro neziskové organizace. V praktické části následuje vypracování analýzy komunikační strategie s návrhy vhodných forem publicity a propagace pro neziskovou organizaci. Zkoumanou neziskovou organizací jsou Chaloupky Velké Meziříčí
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: neziskové organizace; komunikace (sdělování); strategický marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; nonprofit organizations; human communication; strategic marketing; master's theses