Tvorba produktu na platformě Second Life - Chladík, Jan; Pavlíček, Antonín, 1977-; Čermák, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato práce se zabývá virtuálním světem Second Life a popisem vývoje funkčního virtuálního letadla. Hlavním cílem této práce je ukázat postup vývoje úspěšně prodávaného produktu. Práce je rozdělena do dvou částí. První část obsahuje základní informace o virtuálním světě Second Life. Druhá část popisuje vývoj úspěšně prodávaného virtuálního letounu Prefabrica P-1 Cloudkite.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses