Fenomén non-compliance u pacientů s diagnózou astma bronchiale - Dudová, Eliška; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Střítecký, Rudolf, 1946-2018 (2013)
Fenomén non-compliance u pacientů s diagnózou astma bronchiale Cílem diplomové práce je analyzovat míru výskytu fenoménu non-compliance u pacientů s diagnózou astma bronchiale. Teoretická část se bude zabývat především problematikou non- compliance a charakteristikou nemoci astma bronchiale. V praktické části se budu věnovat zpracováním výsledku z dotazníkového šetření a následnému testování stanovených hypotéz
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: průduškové astma; farmakoterapie; náklady; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; bronchial asthma; pharmacotherapy; costs; master's theses