Specifika účtování dlouhodobých nájemních smluv - pobídky - Boukalová, Michaela; Skálová, Jana, 1967-; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá účetním řešením nájemních vztahů. Začátek diplomové práce specifikuje vývoj trhu s nemovitostmi v posledních letech a poté se téma plně věnuje teoretické základně účtování dlouhodobých nájemních vztahů. Teoretická část je doplněna krátkým legislativním úvodem a praktickými příklady. Poslední oddíl diplomové práce se zabývá účtováním pobídek v nájemních vztazích se zaměřením na tzv. "rent free" neboli slevu na nájemném a analyzuje jeho využití nejenom v podnikání, ale i v účetnictví.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses