Návrh marketingové komunikační strategie Wellness hotelu Frymburk - Řezáčová, Jiřina; Kozlová, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novák, Michal (2013)
Předmětem mé diplomové práce je navržení komunikační strategie pro Wellness hotel Frymburk. Tato kampaň má oslovit hlavně místní obyvatele a vzbudit v nich zájem o služby hotelu v mimosezónních měsících. Podrobně popisuji realizaci konkrétní kampaně, kterou následně vyhodnotím. Na základě získaných údajů navrhuji novou komunikační kampaň, ve které se zaměřuji především na místní obyvatele
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický marketing; cestovní ruch; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic marketing; tourism; master's theses