Finanční analýza Fruko-Schulz, s.r.o. - Stellnerová, Lucie (2013)
Předmětem diplomové práce je hodnocení finanční situace podniku pomocí standardních postupů. Teoretická část diplomové práce je zaměřena na zpracování teoretických poznatků, které se vztahují k problematice finančních analýz. V praktické části jsou aplikovány vybrané metody finanční analýzy ve společnosti Fruko-Schulz, s. r. o. Výsledky finanční analýzy společnosti jsou porovnány s konkurenčním podnikem GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries, a. s. Následuje shrnutí jednotlivých ukazatelů a vyvození závěru o finanční situaci společnosti