Finanční analýza Fruko-Schulz, s.r.o. - Stellnerová, Lucie; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Marini, Iva (2013)
Předmětem diplomové práce je hodnocení finanční situace podniku pomocí standardních postupů. Teoretická část diplomové práce je zaměřena na zpracování teoretických poznatků, které se vztahují k problematice finančních analýz. V praktické části jsou aplikovány vybrané metody finanční analýzy ve společnosti Fruko-Schulz, s. r. o. Výsledky finanční analýzy společnosti jsou porovnány s konkurenčním podnikem GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries, a. s. Následuje shrnutí jednotlivých ukazatelů a vyvození závěru o finanční situaci společnosti
Vedoucí práce: Jana Pevná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: finanční management; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial management; financial analysis; master's theses