Kompetence jako jeden z faktorů formování lidského chování manažerů - Stuchelová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stejskalová, Irena, 1957-; Tužová, Julie (2013)
Diplomová práce se zabývá popisem a charakteristikou problematiky týkající se kompetencí. Hlavním cílem mé práce je charakterizovat kompetence, zejména se zaměřením na kompetence manažerů. Následně provést analýzu mezi studenty fakulty managementu s cílem zjistit, které kompetence získali v průběhu studia a se kterými již přišli na fakultu. V teoretické části je charakterizován manažer a jeho osobnost, detailně popsány kompetence manažera, jejich rozvoj a metody tohoto rozvoje. Praktická část je věnována dotazníkovému šetření mezi studenty fakulty managementu, jeho vyhodnocování a prezentaci výsledků, včetně grafického znázornění
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: profesní kompetence; manažeři; řídící práce; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; vocational qualifications; executives; leadership; master's theses