Řízení nákladů v obchodní firmě - Ferenčík, Michal (2013)
První část práce vychází z literární rešerše vybraných knih zabývajících se náklady, kalkulacemi a plánováním řízení nákladů. Ve druhé části své diplomové práce provedu analýzu stávajícího stavu řízení nákladů ve vybrané společnosti. Zjistím, zda a popřípadě jak, společnost řídí či plánuje náklady. Na základě zjištěných informací navrhnu možné změny a postupy pro lepší řízení do budoucnosti. Výstupem bude použitelný materiál pro budoucí využití ve vybrané společnosti