Analýza řízení image značky ve strojírenství - Káčerková, Radka (2013)
Práce se zabývá značkou a řízením její image. Hlavním cílem je zjistit, jak české strojírenské podniky budují image své značky, především jestli mají alespoň nějaké povědomí o tomto řízení. Pro náš průzkum byly sestaveny čtyři hypotézy, které měly zjišťovat tuto problematiku. Průzkum byl realizován formou dotazníkového šetření, kde jsme následně analyzovali zjištěné výsledky a hledali vazby mezi nimi. Výsledkem celého průzkumu je potvrzení hlavní hypotézy a to, že společnosti nemají povědomí o řízení značky. Tento průzkum byl přínosný především pro podniky, kterým jsme zaslali výsledky zpět. Tyto podniky se tak mohly informovat o zjištěných skutečnostech a inspirovat se navrhnutými řešeními a doporučeními