Organizační kultura v Nemocnici Písek, a.s. - Matoušová, Dagmar (2013)
Hlavním cílem této diplomové práce je posoudit organizační kulturu nemocnice. Teoretická část je zaměřena na pojmy související se zaměstnanci a organizační kulturou. V praktické části je představena společnost a zkoumána organizační kultura nemocnice pomocí výzkumných metod. Součástí praktické části jsou návrhy změn a opatření