Organizační kultura v Nemocnici Písek, a.s. - Matoušová, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Dufková, Renata (2013)
Hlavním cílem této diplomové práce je posoudit organizační kulturu nemocnice. Teoretická část je zaměřena na pojmy související se zaměstnanci a organizační kulturou. V praktické části je představena společnost a zkoumána organizační kultura nemocnice pomocí výzkumných metod. Součástí praktické části jsou návrhy změn a opatření
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: zdravotnická zařízení; kultura organizace; organizační chování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health facilities; corporate culture; organizational behavior; master's theses