Očekávaná kariéra a pracovní aspirace studentek vysokých škol - Bogdanova, Tatiana; Surynek, Alois, 1954-; Lukeš, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá kariérním očekáváním žen -- studentek vysokých škol. Cílem práce je zjistit, jaký vyznám, přiřazují své budoucí kariéře studentky ve svém životě. Jestli jsou představy o pracovním životě u studentek z Ruska a České Republiky podobné či nikoli a také čím se liší pracovní podmínky v Ruské Federaci a v České Republice. Zjištění těchto informací proběhlo dvěma způsoby. První - pomocí analýzy sekundárních dat o trhu práce v České Republice a Ruské Federaci. Druhým způsobem se stal vlastní výzkum životních drah a budoucích pracovních aspirací studentek z České Republiky a z Ruské Federace. Samotný výzkum byl proveden pomocí vlastních dotazníků. V závěru je uvedeno shrnutí a porovnání výsledků s hypotézami, které byly stanovené v úvodní části.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses