Podnikatelský plán autokempu - Kuklová, Kristýna (2013)
Diplomová práce je zaměřena na téma podnikatelský plán autokempu. Teoretická část se zaměřuje na popis základních pojmů z oblasti podnikání, malých a středních podniků a cestovního ruchu. Dále je popsána struktura podnikatelského plánu. Aplikační část se týká vyhotovení podnikatelského plánu autokempu "U Skalníků". Konkrétně se jedná o popis autokempu a ubytovacích služeb, analýzu trhu, marketingových strategií a finančního plánu