Podnikatelský plán autokempu - Kuklová, Kristýna; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Rybecký, Milan (2013)
Diplomová práce je zaměřena na téma podnikatelský plán autokempu. Teoretická část se zaměřuje na popis základních pojmů z oblasti podnikání, malých a středních podniků a cestovního ruchu. Dále je popsána struktura podnikatelského plánu. Aplikační část se týká vyhotovení podnikatelského plánu autokempu "U Skalníků". Konkrétně se jedná o popis autokempu a ubytovacích služeb, analýzu trhu, marketingových strategií a finančního plánu
Vedoucí práce: Jana Pevná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: podnikání; podnikatelské projekty; cestovní ruch; analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business; business planning; tourism; analysis; master's theses