Priority rozvoje městyse Dolní Cerekve z pohledu občanů - Havelka, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Tyráček, Petr (2013)
Cílem diplomové práce je zjistit, které nedostatky v obci vnímají místní občané, a navrhnout vhodná ekonomicky přijatelné opatření zlepšující kvalitu života v kontextu s trvale udržitelným rozvojem obce. V teoretické části práce budou vysvětlovány základní pojmy, s nimiž budu následně pracovat v části praktické. V teoretické části se budu věnovat problematice trvale udržitelného rozvoje, rozvoje obce, charakteristice obce, dotazníkovému šetření a z části problematice sociologie města. V praktické části popíši obec, dotazníkové šetření, které budu provádět, v závěru navrhnu opatření, která by měla přispět k trvale udržitelnému rozvoji v obci
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: teritoriální management; udržitelný rozvoj; marketingový výzkum; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; regional management; sustainable development; marketing research; master's theses