Environmentální účetnictví dopravní společnosti - Král, Roman; Syrovátka, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pavlíková, Eva (2013)
Cílem této diplomové práce je popsat a vyhodnotit současný stav v dopravní společnosti ESATRANS Jihlava s.r.o. z pohledu ekologických dopadů (dopady vozového parku, využívání energií, vody a materiálů) a navrhnout vhodná opatření, která by omezovala negativní dopady na životní prostředí a zároveň byla ekonomicky přínosná pro dopravní společnost
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: doprava; environmentální management; manažerské účetnictví; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; transportation; environmental management; managerial accounting; master's theses