Vývoj situace juniorů a seniorů v ČR - Stejskal, Jakub, 1988- (2013)
Cílem této diplomové práce je popis a analýza současné situace juniorů a seniorů v České republice a několika dalších vybraných státech. Teoretická část poskytuje souhrn informací o problematice z několika úhlů pohledu a také specifikuje některé z indikátorů. Ty jsou poté zkoumány v části praktické, a to s přihlédnutím k situaci v jiných částech Evropy. Závěr shrnuje zjištěné poznatky z těchto částí