Vývoj situace juniorů a seniorů v ČR - Stejskal, Jakub, 1988-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Bartošová, Jitka; Bína, Vladislav, 1979- (2013)
Cílem této diplomové práce je popis a analýza současné situace juniorů a seniorů v České republice a několika dalších vybraných státech. Teoretická část poskytuje souhrn informací o problematice z několika úhlů pohledu a také specifikuje některé z indikátorů. Ty jsou poté zkoumány v části praktické, a to s přihlédnutím k situaci v jiných částech Evropy. Závěr shrnuje zjištěné poznatky z těchto částí
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: trh práce; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; labor market; master's theses