Judikatura Soudního dvora EU v oblasti ochrany spotřebitele - Fencíková, Lucie; Grmelová, Nicole, 1975-; Vavrečka, Jan, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Rozbor vybraných rozsudků Soudního dvora Evropské unie v oblasti ochrany spotřebitele. Tato oblast je dále zůžena na označování potravin. Cílem práce je zhodnotit, jak se právní názor Soudního dvora Evropské unie na toto téma postupem času vyvíjel, jakým směrem se jeho právní názor posouvá, popřípadě jestli se někam posouvá, nebo je jeho rozhodování této oblasti nekonzistentní až náhodné.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses