Význam výkazu Rozvaha, Zisku a ztrát, Cash flow v manažerském rozhodování - Hrdlička, Jiří (2013)
Práce popisuje podrobně výkazy rozvahu, zisku a ztrát a přehledu o peněžních tocích. Na vzorku výkazů společnosti je zkoumáno jejich složení a informace, které z něho může manažer získat