Význam výkazu Rozvaha, Zisku a ztrát, Cash flow v manažerském rozhodování - Hrdlička, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Tužová, Julie (2013)
Práce popisuje podrobně výkazy rozvahu, zisku a ztrát a přehledu o peněžních tocích. Na vzorku výkazů společnosti je zkoumáno jejich složení a informace, které z něho může manažer získat
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: rozhodování; cash flow; zisk; hospodářské výsledky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; decision making; cash flow; profit; economic results; bachelor's theses