Vliv uplatňované inovace na rozvoj firmy - Volková, Dana (2013)
Předmětem diplomové práce "Vliv uplatňované inovace na rozvoj firmy" je rozbor charakteristiky inovace jako zdroje příležitosti růstu firmy. Teoretická část vymezuje základní pojmy, typy inovací a inovační metody, strategie, zdroje financování, analýzy vnitřního a vnějšího prostředí. V praktické části jsou tyto poznatky využity jako nástroj poznání inovačního procesu v daném podniku. Jsou navrženy změny a doporučení pro tuto společnost