Vliv uplatňované inovace na rozvoj firmy - Volková, Dana; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Tužová, Julie (2013)
Předmětem diplomové práce "Vliv uplatňované inovace na rozvoj firmy" je rozbor charakteristiky inovace jako zdroje příležitosti růstu firmy. Teoretická část vymezuje základní pojmy, typy inovací a inovační metody, strategie, zdroje financování, analýzy vnitřního a vnějšího prostředí. V praktické části jsou tyto poznatky využity jako nástroj poznání inovačního procesu v daném podniku. Jsou navrženy změny a doporučení pro tuto společnost
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: management inovací; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; PEST analýza; diplomové práce; innovation management; master's theses