Inteligentní SEO - Grošup, Tomáš; Chudán, David; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Práce se zabývá problematikou optimalizace pro vyhledávač Google a s ní spojenou problematikou vyhledávání. Rozebírá nejdůležitější techniky SEO a jejich efekty. Celý teoretický základ tvoří ucelený přehled problematiky SEO, který je zasazen do kontextu ostatních souvisejících disciplín. Práce se opatrně snaží vytyčit směr, kterým se SEO bude vyvíjet v následujících letech. Vymezený teoretický rámec, je následně ověřen na případové studii, která v poslední chvíli umožnila zčásti potvrdit i naznačenou budoucí podobu SEO. Účelem práce bylo rozebíranou problematiku popsat netradičně s menším důrazem na technické detaily a s větším důrazem na pochopení dlouhodobější strategie optimalizací pro vyhledávače. Cílem případové studie bylo prokázat vliv aplikace teoretických poznatků v praxi. Teoretické poznatky v této práci jsou výsledkem syntézy myšlenek užšího spektra autorů, kteří vhodně chápou kontext a smysl SEO. Shodou okolností se autorovi povedlo tuto syntézu myšlenek, ve které vycházel i z jeho vlastních zkušeností, prokázat na události, která uzavírá případovou studii. V práci je prokázán vliv optimalizací pro vyhledávače na nárůst návštěvnosti a obratu internetového obchodu a byl pozorován zpožděný negativní vliv manipulativního jednání za účelem ošálení vyhledávačů.
Vedoucí práce: David Chudán
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses