Internetové bankovnictví prostřednictvím chytrých telefonů - Rudá, Dominika; Matuštík, Ondřej; Mészáros, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Předmětem bakalářské práce na téma: Internetové bankovnictví prostřednictvím chytrých telefonů, je definice a přiblížení se dané problematice jako je smartbanking, smartphone a internetbanking a zkoumání současného stavu. V teoretické části se čtenář blíže seznamuje s klíčovými pojmy a skutečnostmi se smartbankingem souvisejícími. Část praktická je pak rozdělena na další dvě oblasti. V první jsem se zaměřila na český bankovní trh, kde jsou porovnány produkty smartbankingu jednotlivých bank a pomocí SWOT analýzy zhodnocena celkově služba smartbankingu. V části druhé jsem pak pomocí dotazovací metody zkoumala jaké je lidské povědomí o této službě, zda-li se lidem při vyslovení slova smartbanking vybaví konkrétní služba, či nikoli. V závěru práce nechybí shrnutí výhod a nevýhod smartbankingu, dále pak shrnutí současného stavu a možného vývoje této služby, můj vlastní názor a možné návrhy pro zvýšení povědomí a následném větším využívání této služby v souvislosti se zjištěnými fakty.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses