Ekonomická analýza podniku Pražská teplárenská, a.s. - Kuthanová, Daniela; Vávrová, Hana, 1970-; Mackenzie, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato diplomová práce obsahuje ekonomickou analýzu společnosti Pražská teplárenská a.s., primárním cílem práce je prozkoumat finanční zdraví podniku. Vlastní práce se dělí na dvě hlavní části. První část je teoreticko - metodologická, ve které jsou uvedeny a vysvětleny všechny použité modely a postupy. Následující část je založena na aplikaci definovaných modelů na společnost.Tato část je založena na účetních závěrkách společnosti za období mezi roky 2007-2011. Poslední částí práce je porovnání dosažených hodnot Pražské teplárenské a odvětvových průměrů. Na závěr jsou uvedena doporučení, o která by se podnik mohl odrazit v ekonomicky nestabilní době.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses