Marketingová strategie stavební firmy - Štipčáková, Lenka; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vlnas, Pavel (2013)
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením vhodné marketingové strategie pro stavební firmu HOCHTIEF CZ a. s. V první, teoreticko-metodologické části práce jsou vysvětleny základní etapy procesu marketingového řízení a specifikovány jednotlivé marketingové a jiné strategické nástroje použitelné ve stavebnictví. Ve druhé, analytické části je charakterizována společnost, provedena situační analýza a následně navržena opatření pro zvýšení konkurenceschopnosti společnosti se zaměřením na marketingový mix
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický marketing; benchmarking; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; PEST analýza; marketingový mix; Porterův model pěti sil; diplomové práce; strategic marketing; benchmarking (management); master's theses