Validita informace na internetu - Halász, Stanislav (2013)
Bakalářská práce Validita informace na internetu se zabývá problematikou získávaných informací. V první části je prezentováno několik odlišných pohledů na to, co si lze představit pod pojmem informace. Další kapitola se zabývá možnostmi a problematikou výběru a odhalení informací validních, relevantních a kredibilních. Třetí kapitola poukazuje na provázanost informací a v důsledku i myšlení s přirozeným jazykem a na proces přijímání informace. Poslední teoretická část se zabývá samotným internetem a problémem množství dat. V praktické části se zabývám aktuální informační kauzou sKarty.