Validita informace na internetu - Halász, Stanislav; Toman, Prokop, 1942-; Sigmund, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Bakalářská práce Validita informace na internetu se zabývá problematikou získávaných informací. V první části je prezentováno několik odlišných pohledů na to, co si lze představit pod pojmem informace. Další kapitola se zabývá možnostmi a problematikou výběru a odhalení informací validních, relevantních a kredibilních. Třetí kapitola poukazuje na provázanost informací a v důsledku i myšlení s přirozeným jazykem a na proces přijímání informace. Poslední teoretická část se zabývá samotným internetem a problémem množství dat. V praktické části se zabývám aktuální informační kauzou sKarty.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses