Finanční analýza podniku ELTON hodinářská, a.s. - Pop, Tomáš; Slunčík, Peter; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat vývoj finanční situace podniku ELTON hodinářská, a.s. v letech 2007 až 2011 a zároveň zhodnotit jeho finanční zdraví z pohledu externího analytika. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vysvětleny základní metody finanční analýzy a následně jsou v praktické části aplikovány na vybraný podnik. Analýza je provedena pomocí metod horizontální a vertikální analýzy, poměrových ukazatelů, rozdílových ukazatelů, bilančních pravidel a výpočtu ekonomické přidané hodnoty. V neposlední řadě práce obsahuje několik bonitních a bankrotních modelů.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses