Strategická analýza nestátního zdravotnického zařízení - Tesař, Marek (2013)
Cílem této práce je provedení strategické analýzy nestátního zdravotnického zařízení s využitím Mortonových komponent organizace. Následně na základě získaných poznatků vytvořit případná doporučení, která by měla vést k lepšímu fungování organizace