Strategická analýza nestátního zdravotnického zařízení - Tesař, Marek; Jankůj, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Sedláková, Jaroslava (2013)
Cílem této práce je provedení strategické analýzy nestátního zdravotnického zařízení s využitím Mortonových komponent organizace. Následně na základě získaných poznatků vytvořit případná doporučení, která by měla vést k lepšímu fungování organizace
Vedoucí práce: Miroslav Jankůj
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: zdravotnická zařízení; strategický management; management [obor dipl. práce]; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; health facilities; strategic planning; master's theses