Analýza rozhodovacích procesů v dané firmě - Hnilička, Jan (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na vybrané rozhodovací procesy v zemědělské společnosti Eurofarms s.r.o. Konkrétně se jedná o rozhodování spojené s prodeji produkce společnosti. V první části práce je zařazen hrubý popis firmy včetně organizačního schématu. Druhá část pojednává o nutných teoretických poznatcích spojených s rozhodováním, na nichž je bakalářská práce postavena. Hlavní část obsahuje podrobný popis vybraného rozhodování a faktorů, které ho ovlivňují. Částečně je také nastíněn průběh prodejů v posledních letech