Analýza rozhodovacích procesů v dané firmě - Hnilička, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Černý, Jan, 1935-2020; Bína, Vladislav, 1979- (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na vybrané rozhodovací procesy v zemědělské společnosti Eurofarms s.r.o. Konkrétně se jedná o rozhodování spojené s prodeji produkce společnosti. V první části práce je zařazen hrubý popis firmy včetně organizačního schématu. Druhá část pojednává o nutných teoretických poznatcích spojených s rozhodováním, na nichž je bakalářská práce postavena. Hlavní část obsahuje podrobný popis vybraného rozhodování a faktorů, které ho ovlivňují. Částečně je také nastíněn průběh prodejů v posledních letech
Vedoucí práce: Jan Černý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: rozhodování; zemědělské plodiny; prodej; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; decision making; agricultural crops; selling; bachelor's theses