Analýza čisté investiční pozice/zahraniční zadluženosti Ruska - Timofeeva, Anna; Brůna, Karel, 1973-; Skoupil, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu čisté investiční pozice a zahraniční zadluženosti Ruské federace. V teoretické části jsou popsány základní pojmy, ze kterých pak vychází část praktická. Platební bilance, její jednotlivá salda, mezinárodní investiční pozice, její aktiva a pasiva, veřejný dluh a jeho původ, vzájemná propojenost a provázanost těchto pojmů, jejích unikátnost a role v osudu celého státu... Praktická část se zabývá zkoumáním aktuálního stavu země v porovnání s ostatními státy, zjištěním příčin takového vývoje a hodnocením Ruska podle různých ukazatelů.
Vedoucí práce: Karel Brůna
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses