Podnikatelský plán - Marková, Lucie; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Němec, Rostislav (2013)
Cílem diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu nově vznikající firmy a provedení ekonomického zhodnocení metodou finanční analýzy
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; finanční analýza; podnikatelské projekty; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; marketingový mix; diplomové práce; strategic planning; financial analysis; business planning; master's theses