Podnikatelský plán - Kramářová, Simona (2013)
Cílem diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu pro založení konkrétní restaurace. Práce je rozdělena na dvě části. První část teoreticko - metodologická se zabývá znalostí práva a jeho specifik v pohostinství, popisuje postup nutný pro založení restaurace a obsah potřebný pro zpracování kontrétního podnikatelského plánu. Praktická část se zaměřuje na zpracování konktrétního podnikatelského plánu pro založení a provoz restaurace na období 3 let