Podnikatelský plán - Kramářová, Simona; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Zachová, Jitka (2013)
Cílem diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu pro založení konkrétní restaurace. Práce je rozdělena na dvě části. První část teoreticko - metodologická se zabývá znalostí práva a jeho specifik v pohostinství, popisuje postup nutný pro založení restaurace a obsah potřebný pro zpracování kontrétního podnikatelského plánu. Praktická část se zaměřuje na zpracování konktrétního podnikatelského plánu pro založení a provoz restaurace na období 3 let
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: projektový management; podnikatelské projekty; konkurenceschopnost; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; business planning; competitiveness; master's theses