Rok 2012 jako break even point pro segmenty pojištění - Smolová, Lucie; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Pivný, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této diplomové práce je identifikovat a zhodnotit klíčové skutečnosti, které jsou spjaty s rokem 2012 a zásadně ovlivnily pojistný trh, a to jak v rámci životního, tak i neživotního pojištění. Práce je strukturována do tří ucelených kapitol, jejichž cílem je objasnit nejen událost spolu s jejími souvislostmi, ale primárně i její reálné dopady na pojistný trh, případně i prognózovat vývoj do budoucna. 1. Problematika diskriminace a její vliv na pojistné produkty. 2. Vývoj na trhu pojištění motorových vozidel. 3. Vliv důchodové reformy na pojistný trh
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses