Znalostní nadstavba BI platformy ERP systému principy a implementace - Stejskal, Pavel; Voráček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Černohorský, Petr (2013)
Tato práce se zabývá otázkou rozšíření provozních ERP systémů o znalostní nadstavbu, kterou lze implementovat do existujícího Business Intelligence řešení. Cílem je uvést nástroje a metody znalostního managementu v kontextu s tradičními prostředky Business Intelligence. Dále je navržen koncept obchodní strategie a implementační filozofie pro poskytovatele znalostní vrstvy. Koncept je ilustrován na modelové situaci mezi výrobní firmou a dodavatelem znalostního nástroje. Koncept zahrnuje fáze typické pro softwarový projekt: prototyp modelu, rozšíření modelu, validaci a integraci do zákazníkova BI řešení
Vedoucí práce: Jan Voráček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: znalostní management; procesní management; business intelligence; dolování dat; management [obor dipl. práce]; agentově orientované modelování; prediktivní analytika; deskriptivní analytika; diplomové práce; knowledge management; process management; business intelligence; data mining; master's theses