Štíhlá výroba - Horáková, Pavlína; Klečka, Jiří, 1966-; Smutek, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Teoretická část diplomové práce popisuje přehled a popis vybraných metod štíhlé výroby, pojednává o její podstatě, obsahu a významu, především jejich ekonomických aspektů na fungování podniku a jejího zavádění ve výrobních podnicích. Dále obsahuje základní informace o výrobních podnicích se zakázkovou výrobou. Praktická část stručně popisuje konkrétní český výrobní strojírenský podnik střední velikosti se zakázkovou výrobou. Dále se věnuje problematickým oblastem ve výrobě, které dále popisuje a analyzuje. V praktické části jsou dále navrženy opatření pro eliminaci problémových výrobních oblastí s prvky štíhlé výroby.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses