Práce jako hodnota pro studenta vysoké školy - Bartas, Hanna; Surynek, Alois, 1954-; Vostarková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem vztahu člověka a práce jako hodnoty, dále hodnotami, které člověk od práce očekává a které mu práce nabízí. Bakalářská práce navíc popisuje základní motivy lidské práce, hodnoty související s pracovním životem člověka, vztah osobnosti a práce. Praktická část je zastoupena v podobě případových studií, ve kterých jsou podrobně popsané hodnotové orientace a pracovní život vybraných respondentů, a to studentů vysokých škol.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses